TS Consulting Sh.p.k – Studio Ligjore Tirane, ofron shërbime juridike per korporata, investimet e huaja dhe menaxhimin e pronave në Shqipëri

TS Consulting Sh.p.k Law Firm in Tirana, focused in providing legal services in corporate governance, foreign investments and property management in Albania
Rreth Nesh

TS CONSULTING

TS CONSULTING është një studio ligjore me praktika në qeverisjen e korporatave, Investimet e huaja direkte, proceset gjyqësore, financat dhe pasuritë e paluajtshme. Kompania është themeluar nga profesionistë të kualifikuar dhe me përvojë të lartë, të cilët kanë ndihmuar për 14 vitet e kaluara, kompani vendase dhe të huaja që operojnë në industri të ndryshme si ndërtim, sigurim, pasuri të paluajtshme, farmaceutike, reklamim, turizëm, arsim, prodhim të energjisë, etj.

Vlerat Thelbësore

  • Në punën tonë ne besojmë në trajtimin e klientëve tanë me respekt dhe besim.
  • Ne rritemi përmes formimit të vazhdueshëm profesional, krijimtarisë, shpikjes dhe inovacionit.
  • Ne integrojmë ndershmërinë, integritetin dhe etikën e biznesit në të gjitha aspektet e funksionimit të biznesit tonë.
TS Consulting Sh.p.k Law Firm in Tirana, focused in providing legal services in corporate governance, foreign investments and property management in Albania
Çfare Ofrojme Ne

Sherbimet Tona

TS Consulting u krijua si një kompani që synon të mbështesë investimet vendase dhe të huaja në Shqipëri duke integruar si shërbime konsulence ashtu edhe menaxhimin e pronave.
Shërbimet tona përfshijnë:

Korporata

Ne krijojmë kompani në formën ligjore që është e përshtatshme për biznesin tuaj si: Themelim dhe Regjistrim i Sh.a, Shpk, filialeve e kompanive te huaja, etj.

Menaxhim Prone

TS Consulting ka integruar në segmentet e saj të biznesit, shërbimet e menaxhimit të pronave duke krijuar Departamentin e Real Estate (www.realpas.al)

Çeshtje Gjyqesore

Firma mbron klientët e saj para të gjitha gjykatave dhe në të gjitha nivelet e juridiksionit për çështje që lidhen me….

Sherbime Punesimi

Firma ofron një gamë të gjerë shërbimesh juridike për klientët në të gjitha aspektet e ligjit të punësimit.

Projekte & Infrastruktura

Ne këshillojmë, qeveri dhe palët private në partneritete publike private, infrastrukturë dhe projekte të prokurimit publik.

News

Lajmet e fundit

Investitorët e huaj dhe vendas kanë një sërë mundësish për të  organizuar biznesin e tyre...
E drejta e pronës private është një nga të drejtat themelore të njeriut, si kategori...
Dergoni Pyetje

Keni nevojë për Konsultim

Per cdo pyetje qe keni ose konsulte juridike ne lidhje me pronat tuaja, mos hezitoni te na kontaktoni.

TS Consulting Sh.p.k – Studio Ligjore Tirane, ofron shërbime juridike per korporata, investimet e huaja dhe menaxhimin e pronave në Shqipëri

TS Consulting Sh.p.k – Studio Ligjore Tirane, ofron shërbime juridike per korporata, investimet e huaja dhe menaxhimin e pronave në Shqipëri

TS Consulting Sh.p.k – Studio Ligjore Tirane, ofron shërbime juridike per korporata, investimet e huaja dhe menaxhimin e pronave në Shqipëri

TS Consulting Sh.p.k – Studio Ligjore Tirane, ofron shërbime juridike per korporata, investimet e huaja dhe menaxhimin e pronave në Shqipëri

error: Content is protected !!