Sherbimet Tona

TS Consulting u krijua si një kompani që synon të mbështesë investimet vendase dhe të huaja në Shqipëri duke integruar si shërbime konsulence ashtu edhe menaxhimin e pronave.

Dergoni Pyetje

Keni nevojë për Konsultim

Per cdo pyetje qe keni ose keshillim juridik ne lidhje me pronat tuaja, mos hezitoni te na kontaktoni.